Categories
Communicatie Europarcs

voorschot energie nota

Vrij snel na de overname stuurt Europarcs een voorschotnota voor gas, water en licht. Deze is ongeveer vier keer hoger dan het gebruik van vorig jaar.

Vragen over het hoe en waarom van deze verhoging worden genegeerd en na twee weken ontvangen de mensen die nog niet betaald hebben een aanmaning waarin Europarcs direct met het sturen van een deurwaarder dreigt, alsof deurwaarders in Nederland geen gerechtelijke uitspraak noch dwangbevel nodig hebben. Dat je vragen heb gesteld schijnt niet er voor hen niet toe te doen en er wordt zelfs ontkend dat je contact hebt opgenomen.

De toon van de brieven is op zijn minst onvriendelijk te noemen met quotes als:

 

In een, ons bekend, geval was de voorschotnota 716 euro en het werkelijke eindbedrag 64! In tegenstelling tot wat Europarcs hierboven stelt was er wel degelijk gereageerd op deze zwaar overtrokken voorschotnota. (zie bloemlezing communicatie met Europarcs)

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *